Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üzerinde durmak

Rüyada su üzerinde durmak

Rüyada su üzerinde durmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına yorulur.

Rüyada su üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Kafanızı sorunlardan uzaklaştırmanıza yardımı olabilecek yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada suyun içinde durmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalet eder.

Rüyada akan suyu durduramamak hatadan dolayı zarar edeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suyu durdurmak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına yorulur.

Rüyada suyun üzerinde durmak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına işaret eder.

Rüyada su üstünde durmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde su üstünde durmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada suya batmadan durmak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada su üzerinde durmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments