Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde durmak

Rüyada su içinde durmak

Rüyada su içinde durmak hayırlı adımlar atacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada su içinde durmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Rüyada su içinde durmak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, duymadığı sözleri duyacağına, hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde durmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işarettir.

Rüyada dere içinde durmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada su üzerinde durmak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan suyu durdurmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hayatının da zorlaşacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suyu durduramamak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, eşlerin ayrılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına işarettir.

Rüyada denizde su üstünde durmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada suyun üzerinde durmak hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments