Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipin üstünde yürümek

Rüyada ipin üstünde yürümek

Rüyada ipin üstünde yürümek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet eder.

Rüyada ipin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konulara inançlı yaklaşımınızın olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada ipin üstünde yürümek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine işarettir.

Rüyada ip üstünde yürümek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına alamet eder.

Rüyada ip üstünde durmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ip köprüde yürümek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, güç ve kudret kazanacağına delalet eder.

Rüyada ipte yürümek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, aile içinde saadetinin artacağına işaret eder.

Rüyada denizde üstünde yürümek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına alamet eder.

Rüyada karlar üstünde yürümek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments