Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suya dalmak

Rüyada kirli suya dalmak

Rüyada kirli suya dalmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli suya dalmak gördüyseniz:

  • İnsani ilişkiler sizde sebepsiz sıkıntı ya da üzüntülere sebep olabilirler.

Rüyada kirli suya dalmak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada arabayla suya dalmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun dibine dalmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, rütbesinin yükseleceğine, rahat erileceğine delalettir.

Rüyada su altına dalmak bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, kendi işinin sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada suya daldığını görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada havuz suyuna dalmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına inanılır.

Rüyada suya dalmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin suya dalmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hak yemeyeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments