Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya daldığını görmek

Rüyada suya daldığını görmek

Rüyada suya daldığını görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya daldığını gördüyseniz:

  • Ani bir yolculuk ihtimali var.

Rüyada derin sulara dalmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kısmetsizlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya daldığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, bunun için her gün şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içine dalmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arabayla suya dalmak saygınlık kazanacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada temiz suya dalmak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada derin suya dalmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya dalmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada berrak suya dalmak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments