Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde kum görmek

Rüyada suyun içinde kum görmek

Rüyada suyun içinde kum görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, çok dikkat çekeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, imkânlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde kum gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde kum görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine alamet eder.

Rüyada su içinde kum görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum içinde bozuk para görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kumun içinde yüzmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada oda içinde kum görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çekilen hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumun içinde olmak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kum içinde para bulmak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı içinde kum görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments