Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda içinde kum görmek

Rüyada oda içinde kum görmek

Rüyada oda içinde kum görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada oda içinde kum gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız farklı yönlere ilerleme nedeni olabilir.

Rüyada oda içinde kum görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, yüzünün hep güleceğine rivayet eder.

Rüyada odada kum görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Rüyada oda dolusu kum görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içinde kum görmek yüküne ortak olacağına, renk ve eğlence geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı içinde kum görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine yorulur.

Rüyada avuç içinde kum görmek işlerine bereket geleceğine, düzenin kurulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada su içinde kum görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kum fırtınasının içinde kalmak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments