Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumun içinde olmak

Rüyada kumun içinde olmak

Rüyada kumun içinde olmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, günah işleyeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumun içinde olmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar neticelenebilir.

Rüyada avuç içinde kum görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada kumun içinde yılan görmek işinin en iyisi olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ün sahibi birisi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kum görmek büyük savaşların yaşanacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Rüyada kumun içinde yüzmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, üzücü olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kum içinde yüzmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına yorulur.

Rüyada kumun içinde altın bulmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, zenginlik içinde olacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı içinde kum görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kum görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments