Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde kum görmek

Rüyada su içinde kum görmek

Rüyada su içinde kum görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, arzularına kavuşacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, atılan adımların zarar getireceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su içinde kum gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda evinizi, yerleşimle ilgili konuları ya da ailenizi ilgilendiren başlıklarda problemler yaşanabilir.

Rüyada suyun içinde kum görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada su içinde kum görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, hayatını yoluna sokacağına, hayallerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kum içinde yüzmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabının içinde kum görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, haklılığının anlaşılacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalettir.

Rüyada kum fırtınasının içinde kalmak huzurunun yerine geleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kumun içinde yılan görmek hastalıkların biteceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Rüyada kumun içinde altın bulmak çok büyük çaba sarfedeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada oda içinde kum görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments