Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak içinde balık görmek

Rüyada bardak içinde balık görmek

Rüyada bardak içinde balık görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, ona mutluluk getireceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardak içinde balık gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada bardağın içinde balık görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardak içinde balık görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardak içinde su görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, duaların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada tepsi içinde bardak görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bardak içinde süt görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada bardak içinde idrar görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına inanılır.

Rüyada bardağın içinde çay görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bardak içinde çay görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments