Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak içinde su görmek

Rüyada bardak içinde su görmek

Rüyada bardak içinde su görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada bardak içinde su gördüyseniz:

  • Eğlence arayışı veya olanağı artıyor.

Rüyada bardak içinde su görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde bardak görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardak içinde süt görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada bardak içinde çay görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardak içinde idrar görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada bardak içinde balık görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına delalettir.

Rüyada bardağın içinde çay görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepsi içinde bardak görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments