Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağın içinde balık görmek

Rüyada bardağın içinde balık görmek

Rüyada bardağın içinde balık görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, yanlış kararlar vereceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardağın içinde balık gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım edebilir, kısa veya uzun vadede yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada bardağın içinde balık görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardak içinde balık görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde bardak görmek darp edileceğine, malvarlığının artacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine inanılır.

Rüyada bardak içinde idrar görmek rahat bir hayata başlayacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardağın içinde çay görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tepsi içinde bardak görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada bardak içinde süt görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, kısmetli kapıların açılacağına, nefsine yenileceğine rivayet eder.

Rüyada bardak içinde çay görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments