Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu içmek

Rüyada suyu içmek

Rüyada suyu içmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada suyu içmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Rüyada borudan su içmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk su içmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işarettir.

Rüyada greyfurt suyu içmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ticaret ehli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada pet şişede su içmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, onlardan fayda göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ suyu içmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına rivayet eder.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, belki ölümler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ziyaret suyu içmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada abdest suyu içmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments