Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su kusmak

Rüyada temiz su kusmak

Rüyada temiz su kusmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, kirli işlere bulaşacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz su kusmak gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada temiz su kusmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyu kusmak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, mevki makam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz su kusmak kendisi için mal mülk alacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi su kusmak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah su kusmak her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına inanılır.

Rüyada acı su kusmak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulur.

Rüyada sarı su kusmak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ağız dolusu su kusmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments