Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla ıslanmak

Rüyada suyla ıslanmak

Rüyada suyla ıslanmak problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, işlerin başına geçeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına delalet eder.

Rüyada suyla ıslanmak gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Rüyada su altında ıslanmak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada suyun altında ıslanmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyla ıslandığını görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya düşüp ıslanmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada su ıslanmak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalet eder.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyuyla ıslanmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz suyundan ıslanmak zorlukların artacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments