Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin ayaklarını yıkamak

Rüyada ölmüş birinin ayaklarını yıkamak

Rüyada ölmüş birinin ayaklarını yıkamak yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, refaha erileceğine, modern insanlarla tanışılacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamak aslında niyetlenilmemiş olan pek çok sonuç doğurabilir.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ayağı yıkamak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, zengin bir hayat süreceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada elini ayağını yıkamak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sevdiği birini kırmaya, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işarettir.

Rüyada suyla ayaklarını yıkamak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hakkını savunamayacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada el ayak yıkamak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarını sabunla yıkamak rahat nefes alınacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi ayağını yıkamak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işaret eder.

Rüyada suda ayak yıkamak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments