Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde yüzmek

Rüyada suyun içinde yüzmek

Rüyada suyun içinde yüzmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, zorlukların yaşanacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hızlanarak yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde yüzmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde yüzdüğünü görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işaret eder.

Rüyada temiz su içinde yüzmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinden yüzmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su içinde yüzmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, rızkın genişlemesine alamet etmektedir.

Rüyada bokun içinde yüzmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, istenen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada denizin içinde yüzmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments