Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde yüzmek

Rüyada su içinde yüzmek

Rüyada su içinde yüzmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada su içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Uzak yerlerden olumlu haberler alabilirsiniz.

Rüyada suyun içinden yüzmek galibiyetlerinin artacağına, zarara uğrayacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Rüyada su içinde yüzmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalettir.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde yüzmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde yüzmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde yüzdüğünü görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulur.

Rüyada buz içinde yüzmek her şeyin gönlünce olacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada balıkların içinde yüzdüğünü görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments