Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşüp ıslanmak

Rüyada denize düşüp ıslanmak

Rüyada denize düşüp ıslanmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, girişimlerde bulunacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize düşüp ıslanmak gördüyseniz:

  • Sizinle hiç bir ilişkisi olmasa bile çevrenizdeki kimseler yüzünden bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada denize düşüp ıslanmak sonunda mutlu olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret eder.

Rüyada suya düşüp ıslanmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz ıslanmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde ıslanmak hayıflanacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz suyundan ıslanmak kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, kişinin geri planda kalacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasında ıslanmak karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet eder.

Rüyada deniz dalgasıyla ıslanmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, bol kazanç getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments