Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya atıldığını görmek

Rüyada suya atıldığını görmek

Rüyada suya atıldığını görmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kafasının rahatlayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya atıldığını gördüyseniz:

  • Dinleyicilerinizi dikkate almalı veya sizi kimlerin daha fazla dinlediğini gözden geçirmelisiniz.

Rüyada suya atıldığını görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada su atıldığını görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuza atılmak kurulu düzeninin olacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna dikiş atıldığını görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada taş atıldığını görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine yılan atıldığını görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evden atıldığını görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments