Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuza atılmak

Rüyada havuza atılmak

Rüyada havuza atılmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada havuza atılmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada havuza atılmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne kedi atıldığını görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya atılmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabanca atıldığını görmek gidilecek yönün belirleneceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına inanılır.

Rüyada dersten atıldığını görmek bekârlığına da veda edeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada işten atılmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize atıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments