Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyenle gezmek

Rüyada sütyenle gezmek

Rüyada sütyenle gezmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, çok iyi şeylere, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, ailesi ile mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada sütyenle gezmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Rüyada sütyenle gezmek nasibin bollaşacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet eder.

Rüyada külot sütyen görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bir daha kopmayacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada ten rengi sütyen görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, arabuluculuk yapılacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini sütyenle görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada don sütyen görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmız sütyen görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada sütyen giymek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz sütyen görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments