Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor sütyen görmek

Rüyada mor sütyen görmek

Rüyada mor sütyen görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir konuda destek alacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor sütyen gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada mor sütyen görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalettir.

Rüyada mavi sütyen giymek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine işarettir.

Rüyada renkli sütyenler görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine tabir olunur.

Rüyada sütyenle dolaşmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah sütyen giymek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada külot sütyen görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütyen yıkamak insanlara iş öğreteceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütyen değiştirmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments