Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyenli kadın görmek

Rüyada sütyenli kadın görmek

Rüyada sütyenli kadın görmek büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada sütyenli kadın gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Rüyada sütyenli kadın görmek para sıkıntısının olmayacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada sütyenini çıkarmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, bilgi ile donanacağına delalettir.

Rüyada başkasının sütyenini görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, küskünlüklerin oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı sütyen görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine inanılır.

Rüyada mor sütyen görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada pembe sütyen görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah sütyen görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada sütyen takmadığını görmek gülen yüzünün de solacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments