Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sütyenli görmek

Rüyada kendini sütyenli görmek

Rüyada kendini sütyenli görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini sütyenli gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada sütyen çıkarmak kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada yırtık sütyen görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada külot sütyen görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sütyen takmak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, umutlarının da tükeneceğine işarettir.

Rüyada kırmız sütyen görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe sütyen görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütyen hediye etmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renk renk sütyen görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments