Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütün geldiğini görmek

Rüyada sütün geldiğini görmek

Rüyada sütün geldiğini görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütün geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmanız gerekiyorsa en az karşı çıkışla karşı karşıya kalacağınız yolu seçmelisiniz.

Rüyada kendi göğsünden süt geldiğini görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin bozulacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada memeden süt geldiğini görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünden süt gelmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada süt geldiğini görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendinden süt geldiğini görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, aile huzurunuzun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının memesinden süt geldiğini görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada başkasının göğsünden süt geldiğini görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işaret eder.

Rüyada birinin göğsünden süt geldiğini görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments