Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının memesinden süt geldiğini görmek

Rüyada başkasının memesinden süt geldiğini görmek

Rüyada başkasının memesinden süt geldiğini görmek yaşanan yokluğun biteceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, moralinin yükseleceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının memesinden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada başkasının memesinden süt geldiğini görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, huzurunu yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek çok başarılı işlere adım atacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada memeden süt geldiğini görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada memesinden süt gelmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Rüyada memeden süt gelmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada memeden kan gelmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada memeden su geldiğini görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, canını ve malını hiçe sayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments