Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt geldiğini görmek

Rüyada süt geldiğini görmek

Rüyada süt geldiğini görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, insanların afiyet bulacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada süt geldiğini gördüyseniz:

  • Şanslı durumlar veya fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada gözünden süt gelmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına yorulur.

Rüyada gögüsten süt gelmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının göğsünden süt geldiğini görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada süt geldiğini görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünden süt gelmek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek göğsünden süt gelmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada memeden süt geldiğini görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendinden süt geldiğini görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments