Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden süt geldiğini görmek

Rüyada kendinden süt geldiğini görmek

Rüyada kendinden süt geldiğini görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sorunların üstesinden geleceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada kendinden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya abartılı cümleler söz konusu olabilir.

Rüyada kendinden süt geldiğini görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına delalettir.

Rüyada kendinden süt aktığını görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, helal kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendinden süt sağdığını görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, en yukarılara çıkacağına, kendine döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendinden süt sağmak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada kendinden uzun birini görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, oldukça uzun bir yolculuğa rivayet eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle nişanlanmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük biriyle nişanlanmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada kendinden büyük biriyle sevgili olmak kendisine olan güvenin artacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments