Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünden süt gelmek

Rüyada gözünden süt gelmek

Rüyada gözünden süt gelmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, hayatın temposunun yükseleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya alamet etmektedir.

Rüyada gözünden süt gelmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Rüyada gözünden süt gelmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada eşinin göğsünden süt geldiğini görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada süte gelmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sol göğsünden süt geldiğini görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine inanılır.

Rüyada kendi göğsünden süt geldiğini görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işarettir.

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada sütün geldiğini görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret eder.

Rüyada birinin göğsünden süt geldiğini görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments