Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi göğsünden süt geldiğini görmek

Rüyada kendi göğsünden süt geldiğini görmek

Rüyada kendi göğsünden süt geldiğini görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, güzel huylarının değişeceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, tövbelerin kabul olacağına yorulur.

Rüyada kendi göğsünden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Rüyada eşinin göğsünden süt geldiğini görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının göğsünden süt geldiğini görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kısmetlerinden olacağına delalettir.

Rüyada tek göğsünden süt gelmek her anlamda güçleneceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, yiyip içeceğine delalet eder.

Rüyada göğsünden süt gelmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin göğsünden süt geldiğini görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, elinin darlık görmeyeceğine inanılır.

Rüyada sol göğsünden süt geldiğini görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına yorulur.

Rüyada göğsünden süt geldiğini görmek statü atlayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına tabir olunur.

Rüyada kendi göğsünden süt geldiğini görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments