Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin göğsünden süt geldiğini görmek

Rüyada birinin göğsünden süt geldiğini görmek

Rüyada birinin göğsünden süt geldiğini görmek yapılan planların alt üst olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, problemleri teker teker çözeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada birinin göğsünden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulundurmalısınız.

Rüyada tek göğsünden süt gelmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına inanılır.

Rüyada göğsünden süt gelmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalettir.

Rüyada sol göğsünden süt geldiğini görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, sadaka ya da zekat vereceğine alamet eder.

Rüyada kendi göğsünden süt geldiğini görmek el açmayacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin göğsünden süt geldiğini görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, gözyaşı döküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının göğsünden süt geldiğini görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eşinin göğsünden süt geldiğini görmek bunu da herkese ilan edeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden süt geldiğini görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments