Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarını hazırlamak

Rüyada kendi mezarını hazırlamak

Rüyada kendi mezarını hazırlamak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezarını hazırlamak gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konular tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada kendi mezarını hazırlamak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar hazırlamak büyük aşamalar kaydedeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kefen hazırlamak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, zor günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada nişan bohçası hazırlamak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birine sofra hazırlamak helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gelin yatağı hazırlamak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada damat bohçası hazırlamak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada düğün yemeği hazırlamak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments