Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ölüme hazırlamak

Rüyada kendini ölüme hazırlamak

Rüyada kendini ölüme hazırlamak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Rüyada kendini ölüme hazırlamak gördüyseniz:

  • Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir.

Rüyada kendini ölüme hazırlamak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem çantası hazırlamak yeni projelerin ve planların tutacağına, işyerini kapatacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşure hazırlamak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye yorulmaktadır.

Rüyada ölülere yemek hazırlamak işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek arası hazırlamak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada ölü yemeği hazırlamak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, nasibin bollaşacağına delalettir.

Rüyada yolluk hazırlamak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments