Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt taşıdığını görmek

Rüyada süt taşıdığını görmek

Rüyada süt taşıdığını görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada süt taşıdığını gördüyseniz:

  • Maddi tüyolar verecek bazı kişiler maddi planlarınızda etkili olabilir.

Rüyada süt taşıdığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, kişinin başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bidonla su taşıdığını görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, işinin gücünün de rast gideceğine delalet eder.

Rüyada birinin ev taşıdığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada kömür taşıdığını görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına yorulur.

Rüyada pirinç taşıdığını görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada ölüyü taşıdığını görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven taşıdığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerim taşıdığını görmek üzüntülerinin biteceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments