Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerim taşıdığını görmek

Rüyada kuranı kerim taşıdığını görmek

Rüyada kuranı kerim taşıdığını görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok büyük adımlar atacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim taşıdığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız da renklenebilir.

Rüyada kuranı kerim taşıdığını görmek çok büyük özgüven kazanacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet eder.

Rüyada kuran taşıdığını görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimden ayet görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim kaybetmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi abdestsiz okumak hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kuranı kerim görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerimin yırtıldığını görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi kesmek moralinin her zaman yerinde olacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments