Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bidonla su taşıdığını görmek

Rüyada bidonla su taşıdığını görmek

Rüyada bidonla su taşıdığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına inanılır.

Rüyada bidonla su taşıdığını gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Rüyada bidonla su taşıdığını görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden bidona su doldurmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada su bidonu almak sıkıntıların son bulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bidonla su taşımak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu bidonlar görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada bidonla su görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada yarım bidon su görmek zorlukların son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada su dolu bidon görmek kazancın daha da arttırılacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments