Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt satın almak

Rüyada süt satın almak

Rüyada süt satın almak Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, araba alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına işarettir.

Rüyada süt satın almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan ilişkileriniz sosyal ilişkilerin dışında da güçlüdür.

Rüyada süt satın almak düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada inek sütü satın almak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada süt satın aldığını görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, rahat yaşayacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir ev satın almak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabanca satın almak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işarettir.

Rüyada siyah araba satın almak mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına inanılır.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada saat satın almak dertlerin artacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments