Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca satın almak

Rüyada tabanca satın almak

Rüyada tabanca satın almak sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, her geçen gün sorunların artacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada tabanca satın almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli alanlarda bağlantıyı tümüyle kestiyse, olayları restore etmek için çabalamak faydasız olabilir.

Rüyada tabanca satın almak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabancalı adamlar görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, bilakis malının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada dolu tabanca görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada su tabancası görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline tabanca almak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet eder.

Rüyada tabancalı birini görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada tabanca sesleri duymak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments