Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt nehri görmek

Rüyada süt nehri görmek

Rüyada süt nehri görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, donatacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, az çalışarak çok gezeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada süt nehri gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir.

Rüyada süt nehri görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ne zaman öleceğini öğrenmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada aras nehrini görmek gülüp eğleneceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kolaylık elde edeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuna nehrini görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, elinin bollaşacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada neptün gezegeni görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine işarettir.

Rüyada nehre düştüğünü görmek mutlu günlerin yaşanacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada ne yapacağını bilememek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments