Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ne yapacağını bilememek

Rüyada ne yapacağını bilememek

Rüyada ne yapacağını bilememek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada ne yapacağını bilememek gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ne yapacağını bilememek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada bıçak bilendiğini görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bilerek altına yapmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, kötü duygularından arınacağına, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçak bileyici görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada biley taşı görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada bıçak bileylemek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilenmiş bıçak görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada bilerek oruç bozmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments