Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt mısırı yemek

Rüyada süt mısırı yemek

Rüyada süt mısırı yemek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, ona yardımcı olacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, iş sahibi olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada süt mısırı yemek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun ya da ikna etme yerine, kendinizin ikna olup olmadığınızı dikkate almalısınız.

Rüyada süt mısırı yemek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada süt mısır yemek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada süt mısır yediğini görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına delalettir.

Rüyada süt mısır görmek çok sevileceğine, rahatsızlık vereceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt mısır toplamak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, şerefe ve izzete, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada süt mısırı toplamak kendisine fazlaca kar getireceğine, ayağa kalkacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlamış mısır yemek görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada suda pişmiş mısır yemek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments