Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt mısır yemek

Rüyada süt mısır yemek

Rüyada süt mısır yemek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalet eder.

Rüyada süt mısır yemek gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Rüyada süt mısır yemek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, aldığı borçların katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada süt mısırı yemek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada süt mısır görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada süt mısır yediğini görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına yorulur.

Rüyada süt mısırı toplamak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada süt mısır toplamak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada kızarmış mısır yemek kıdem atlayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, saygın biri olacağına işarettir.

Rüyada suda pişmiş mısır yemek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, maddi zararını karşılayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments