Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt mısır görmek

Rüyada süt mısır görmek

Rüyada süt mısır görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine inanılır.

Rüyada süt mısır gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar, ilgi eksikliği ya da sorunlar varsa ihtiyacınız olan şeyleri öğrenme fırsatı oluşabilir.

Rüyada süt mısırı yemek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, işlere nazar değeceğine tabir olunur.

Rüyada süt mısır yemek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada süt mısır görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süt mısır toplamak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, konfor içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada süt mısır yediğini görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada süt mısırı toplamak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada mısır koçanı yemek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday mısır görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, bereketin ve karın artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments