Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt mısır toplamak

Rüyada süt mısır toplamak

Rüyada süt mısır toplamak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, kazançlı işlere girileceğine, günbegün kötüleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına yorulur.

Rüyada süt mısır toplamak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler değişimi tetikliyor.

Rüyada süt mısırı toplamak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine yorulur.

Rüyada süt mısır toplamak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada süt mısır görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada süt mısır yemek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada süt mısırı yemek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süt mısır yediğini görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada mısır toplamak kırılacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, günah işlemeyi terk edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments