Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt emdiğini görmek

Rüyada süt emdiğini görmek

Rüyada süt emdiğini görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, onlarla ayrı düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, vaaz ve nasihate, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada süt emdiğini gördüyseniz:

  • Yeni imkanlardan istifade etmeye çekiniyorsunuz.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, sevinç ve mutluluğa, elin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin süt emdiğini görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısından süt emmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada karısının memesinden süt emmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, lüks, konfor içinde olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinden süt emmek keyfin bozulacağına, sorunlar altında ezileceğine, hasret ve özlem gidereceğine yorulur.

Rüyada göğsünden süt emmek çirkin bir iş yapmaya, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments