Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısından süt emmek

Rüyada karısından süt emmek

Rüyada karısından süt emmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, müjdeli haberler alacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, faturalarını ödeyemez olacağına yorulur.

Rüyada karısından süt emmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor veya keyifli planlar yapıyorsunuz.

Rüyada karısının memesinden süt emmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karısından süt emmek kötü duygularını yeneceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Rüyada karısının memesini emmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinden süt emmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına işarettir.

Rüyada anne sütü emmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine rivayet eder.

Rüyada kadının memesinden süt emmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada memeden süt emmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret eder.

Rüyada koyundan süt emmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments