Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü giymek

Rüyada süslü giymek

Rüyada süslü giymek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, günahlarından tövbe etmeye, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada süslü giymek gördüyseniz:

  • Yardım etmekten çekinmemeniz özel bir şeye tanık olma fırsatı yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada süslü elbise giymek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada süslü terlik giymek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada süslü ceket giymek büyük tartışmaların yapılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine inanılır.

Rüyada süslü giymek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada süslü küp görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada süslü makas görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına inanılır.

Rüyada süslü yüzük görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet eder.

Rüyada süslü çanta görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments