Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı süs balığı görmek

Rüyada canlı süs balığı görmek

Rüyada canlı süs balığı görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kendisiyle övüneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı süs balığı gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada canlı süs balığı yemek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada canlı süs balığı görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada süs balığı kurtarmak maddi zarara uğrayacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada süs balığı yemek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına inanılır.

Rüyada süs balığın öldüğünü görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada süs balığı tutmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bereketli işler yapılacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada süs balığı toplamak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz süs balığı görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments