Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı süs balığı görmek

Rüyada sarı süs balığı görmek

Rüyada sarı süs balığı görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, fesat kimselerin çıkacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı süs balığı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Rüyada sarı süs balığı görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sevilen birinin geleceğine alamet eder.

Rüyada sarı süs biberi görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada süs balıklarının öldüğünü görmek sağlık sorunun kalmayacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz süs balığı görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, başarılı ve kazançlı olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş süs balığı görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada turuncu süs balığı görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet etmektedir.

Rüyada süs balığı satın almak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı süs balığı görmek hayallerine ulaşacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments